Biroul Politic Naţional al PNL a votat, luni, demiterea lui Marin Anton din funcţia de preşedinte al organizaţiei din Giurgiu. Decizia de demiterii acestuia vine după ce liberalul a afirmat că familia lui va vota cu PSD dacă va da OUG pe amnistie şi graţiere.

Marin Anton a fost demis de la şefia filialei Giurgiu, în şedinţa de lunia a Biroului Politic Naţional al partidului cu 59 de voturi „pentru”, 11 voturi „împotrivă” şi o abţinere, potrivit unor surse din din PNL.

Propunerea demiterii acestuia a fost făcută chiar de preşedintele PNL Ludovic Orban şi validată în şedinţa din 21 ianuarie a Biroul Executiv al formaţiunii.

„Biroul Executiv a susţinut propunerea formulată de mine pentru demiterea din funcţia de preşedinte a actualului preşedinte PNL Giurgiu pentru încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale partidului referitor la principalele teme aflate în dezbatere”, spunea Orban, la finalul acelei şedinţe.

Hotărârea liberalilor vine după ce preşedintele organizaţiei judeţele PNL Giurgiu a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că va avea o „problemă” acasă dacă PSD dă amnistia pentru că familia lui va vota cu social-democraţii la alegeri. Acesta a mai susţinut că are o părere bună despre Florin Iordache.

Pe 8 ianuarie, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, a fost trimis în judecată de către DNA pentru luare de mită.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here