Din această vară, filiala județeană Cluj a partidului înființat pentru Dacian Cioloș, PLUS, are o conducere nouă. În noua echipă se regăsește și Dorel Danciu care este responsabil de comunicare. Locotenentul-colonel Dorel Danciu a fost și ofițerul de presă al Brigăzii Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” din Târgu Mureș.

Și Dacian Cioloș a fost cadru militar la Securitate. Pe vremea comunismului, acesta făcea parte din militarii care păzeau locuința celui mai cunoscut disident anti-comunist din anii ’80, Doina Cornea. Șeful Miliției la Cluj, la acea vreme, era Virgil Ardelean, ajuns după Revoluție șef al ”Doi și-un sfert”, serviciu secret al Ministerului de Interne. După ce Cioloș a negat relația de rudenie cu faimosul ”Vulpea”, ulterior președintele PLUS a recunoscut că e totuși văr cu Virgil Ardelean.

Potrivit ultimei declarații de avere completată în iulie 2017 în calitate de cadru militar, Dorel Danciu deține în Cluj-Napoca o casă și un teren forestier. Soția acestuia, Danciu Simona Elena este angajată la Serviciul Public de Asistență Socială Turda.

Dorel Danciu

1 COMENTARIU

  1. ar trebui sa faci diferenta intre militar in termen si cadru militar. Probabil nu ai facut armata ,ai fost unul cu pile,deci nu stii ca militarul in termen executa ce ii spuneau superiorii de la Fruntas in sus.Legat de celalt subiect , e ca si cum militarii in rezerva ( in opinia ta de ”jurnalist independent” ) nu ar avea nici un drept constitutional nici dupa trecerea in rezerva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here