Medicul Octavian Jurma a făcut afirmații cutremurătoare, potrivit cărora România nu va face față variantei Omicron, iar țara va fi pierdută.

„Nu este un porumbel al păcii, este un troian pe care îl invităm în casele noastre ca vaccin natural și care poate ucide“, susține specialistul timișorean.

România e pierdută

Acesta mărturisit că viaranta Omicron este la fel de periculoasă ca variantele anterioare. Medicul a mai declarat că este imposibil ca România să facă față unei tulpini atât de complexe

„De fiecare dată când aud la televizor în România „varianta Omicron este mult mai blândă decât…” mă apucă disperarea. Formulă corectă este „varianta Omicron este mult mai blândă decât varianta Delta în țările cu rată mare de vaccinare”! În România au murit 3% dintre cei infectați în valul Delta. În Danemarca au ajuns în spital 1% din cei infectați. Adică într-o țară puternic vaccinată Delta a spitalizat 1% din cei infectați (că o gripă contemporană), iar într-o țară puternic nevaccinata Delta a ucis 3% (că o molima medievală)”, a explicat Jurma. Varianta Omicron este foarte periculoasă și poate ucide, avertizează Octavian Jurma.

Omicron, cea mai dificilă variantă

„Deci „mult mai blândă” înseamnă în cele mai fericit caz pentru România, că „doar” jumătate din cei care sunt spitalizați vor avea nevoie de terapie intensivă, nicidecum că „pandemia s-a terminat și asta e valul de adio.” Omicron nu este un porumbel al păcii între omenire și pandemia care ne asediază de 2 ani. Omicron este un troian aparent benefic pe care îl invităm în casele noastre ca „vaccin natural” dar care poate ucide, chiar așa blând cum pare, 1% din cei confirmați în România”, a adăugat specialistul.

Octavian Jurma a declarat că vaccinul este singura metodă pentru a ține varianta Omicron la depărtare.

„Infectarea nu este niciodată mai bună decât vaccinarea. Vă dați seama că acești oameni încearcă să vă convingă să vă vaccinați cu un „vaccin natural” care ucide sigur 1 din 100, dar vă sperie și va țin departe de un vaccin medical care poate reduce riscul de deces de mii de ori în cazul infectării cu „vaccinul natural”?”, este concluzia lui Octavian Jurma.

Sursa: evz.ro

Citește și: Descoperiri impresionante în cea mai vastă reţea de galerii subterane din ţinutul cetăţilor dacice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here