Valentin Lungu, membru PNL, i-a atras atenția lui Emil Boc că a fost degeaba premier dacă nu a reușit să rezolve problema pasajului de peste calea ferată de la Tăietura Turcului.

”Aici e locul unde incompetența ne arată cum în orașul de 5 stele nu avem un pasaj supra sau subteran pentru mașini, datorită unei magistrale CFR. Tot Grigorescu, Baciu, zona stadion CFR și Tetarom I sunt în delir zilnic la fiecare tren care trece pe acolo. Problema e asa grava de foarte mulți ani și autoritățile dorm. Ultima data au dat vina pe CFR, dar oare nu am avut noi prim-ministru din Cluj? Oare CFR nu era în subordinea guvernului sau compania în sine sub ministerul transporturilor deci tot sub premier?

Str. Fabricii de Zahar aceeași problema, dar deocamdată nu la fel de grava ca trafic. Orașul s-a extins cum sa ai treceri de cale ferata la nivel de artere principale????

PS.: Mă tot întreabă lumea de ce nu tac și dacă eu mai sunt membru PNL! Ei bine da mai sunt membru PNL de vreo 15 ani!”, a declarat Valentin Lungu, potrivit stiridecluj.ro.

Administrația locală clujeană a făcut promisiuni anuale despre faptul că va rezolva problema ambuteiajelor din zona respectivă prin construirea unei pasarele peste calea ferată. Însă, după mai multe runde de promisiuni electorale, Emil Boc a preferat să pună ”cartoful fierbinte” în mâinile celor de la Ministerul Transporturilor care au un proiect de modernizare a căii fertae.

Ultima promisiune referitoare la pasajul de la Tăietura Turcului făcută de Emil Boc a fost la alegerile trecute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here