Un caz șocant de pedofilie iese la iveală și în Bistrița-Năsăud, după cazul polițistului pedofil care a șocat o țară întreagă. Cel puțin două minore au fost victimele unui bărbat de aproximativ 40 de ani care se dădea drept polițist, deşi el este angajat în cadrul MApN. Faptul că bărbatul avea relații cu minore o dovedește fotografiile în care a fost surprins acesta într-un apartament cu una dintre fetele de 16 ani în plin act sexual. Împotriva acestuia există o plângere penală atât la DNA Cluj, cât și la Serviciul de Investigații Criminale, însă nici procurorii, nici polițiștii nu au mișcat un deget de șase luni de zile.

Află cine este personajul și cine sunt milițienii care îl acoperă pe pedofil, cumpărând ziarul Gazeta de Cluj de la orice punct de vânzare a presei începând de mâine, 20 ianuarie.

 

2 COMENTARII

  1. Asta da caprarie ! Greu de tot, obosit de la unitate, apoi il obosesc si fetele de 16 ani, sarmanul…..”Victima” este foarte contrariata de ce i s-a intamplat mai ales cand a aflat ca nu-i politist mai nene! Cum statea ea saraca asa si uite ca badea nu-i politist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here