Acesta a fost acuzat că a rupt două oglinzi în trafic, pe strada Traian în municipiul Cluj-Napoca.

El a precizat pentru Știri de Cluj că cel care a făcut fotografia și a postat-o știa foarte bine că femeia care se afla la volanul autoturismului a fost la un pas să dea peste el.

Nu le-am rupt. Le-am dat peste cap pentru că proasta aia a intrat de pe banda unu aproape să dea peste mine, pe banda doi. Am filmarea. Polițiștii vor spune că nu a dat peste mine, dar a tras în fața mea de pe banda unu pe banda doi, la câțiva centimetri distanță. Ăla care a făcut poza aia știa că a tras în fața mea. 

Eu eram pe banda a doua pe strada Traian, iar doamna era pe banda unu. Eram aproape în paralel. A tras de volan și apoi a semnalizat și a intrat în fața mea la centimetri distanță. A trebuie să frânez brusc. M-am dus la ea la geam. I-am bătut în geam și am întrebat-o dacă se uită, iar ea m-a înjurat. Eu i-am dat o oglindă peste cap. Nu i-am rupt-o. I-am dat-o peste cap. Am mers mai departe și m-a atins cu bara. Nu m-a lovit. M-a atins cu bara foarte ușor, în roata din spate și claxona. M-am dus iarăși la geamul ei și am întrebat-o ”Ești proastă?” și i-am dat și a doua oglindă peste cap. Dar i-am dat-o peste cap, nu i-am rupt-o. 

Dacă i le rupeam i le rupeam, dar i le-am dat peste cap. Avea circa 30 de ani. A doua oară a rămas cu gura căscată, dar prima dată m-a înjurat”, a spus motociclistul de la Tazz. 

Cel care a făcut poza nu a fost interesat să scrie ce s-a întâmplat, ci numai să scrie că i-am rupt oglinzile, dar eu nu i le-am, rupt, i le-am dat peste cap”, a spus motociclistul.

Citește și: O clujeanca a furat portofelul unei consătence

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here