Luna trecută, primarul Emil Boc a anunțat că vrea să facă Cluj Shopping City. Demersurile au început și se vor pune bazele pentru un outlet, precum cel de la Parndorf, de lângă Viena:

”Vrem să facem Cluj Shopping City. Mulți mi-au spus că merg la Parndorf la cumpărături, pentru că acolo găsesc produse de calitate la preţuri mai mici. Clujul poate avea şansa să devină un obiectiv pentru locuitorii din Transilvania în materie de shopping, având cel mai modern centru de acest fel, unde oamenii pot veni să cumpere la preţuri mai mici. Primăria va pune la dispoziţie terenul, nu vorbim de locaţie, pentru a nu încuraja specula imobiliară. Avem însă mai multe variante şi există deja interes din partea unor investitori”, a declarat Emil Boc, la Realitatea FM.

 Vezi si: EXCLUSIV Cum va arăta viitorul Parndorf din Florești (FOTO PROIECT)

Se pare că noul mall se va deschide în Florești în locul Fermei de Pui ”Amareto”, respectiv a halelor, care va fi vândută. Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a afirmat că nu știa nimic despre această inițiativă și a aflat printr-un e-mail din partea investitorului care a anunțat că a avut discuții cu arhitectul șef din Florești, Alexandru Ladariu și cu patronul fermei de pui, Nicolae Cobarzan în vederea construirii unui mall de genul celui de la Parndorf.

Horia Șulea mai precizează că acolo sunt circa 4 hectare, loc în care ar putea fi ridicat acest mall.

ferma de pui floresti

Ferma de Pui ”Amareto”, Florești

Foto – Eugen Olariu

 

Ce găsești la outletul de la Parndorf de lângă Viena

La outletul de la Parndorf, marile brand-uri își aduc lucrurile din sezoanele trecute, rămase nevândute, aplicându-le reduceri între 30 și 70%. Sfârșitul de sezon (August sau Februarie), aduce preturi și mai bune la toate articolele.

Pe lângă articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, de la toate mărcile consacrate precum Nike și Adidas, până la Ralph Lauren, Ermenegildo Zegna, Lacoste, Burberry, Tommy Hilfiger, se găsesc și cosmetice (Body Shop) sau de decorațiuni interioare și accesorii pentru casa precum Tefal.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here