Vila RAAPPS în care locuieşte Traian Băsescu a fost vandalizată iar de Marian Căpăţână. Bărbatul îi cere fostului preşedintele să nu îl mai jignească şi să aiba curajul să îl infrunte.

Marian Căpățână, omul care a dus valizele de bani de la Bercea Mondialu la Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, a venit din nou la vila de protocol a fostului președinte.

Vila lui Băsescu, vandalizată din nou de Marian Căpăţână: „Petrov, nu mai jigni”
După ce a vandalizat gardul proprietății cu mesajul „Petrov, achită-ți datoriile”, acesta a scris un nou mesaj.

„Înarmat” cu un spray şi indignat de felul în care a reacţionat Traian Băsescu, bărbatul a scris pe perete, cu litere mari: „Petrov, nu mai jigni”.

„Să vină faţă în faţă cu mine la orice televiziune, să nu mă mai jignească. Am fost patru ani cosilier la Ministerul Energiei şi vreau să vă aduc concret, patru documente oficiale, prin care Virgil Popescu, ministrul Energiei, este un trădădor.

Marian Căpăţână susține că din cauza lui Traian și Mircea Băsescu a făcut doi ani de închisoare
„Acest individ Petrov trebuie să își plătescă datoriile”, a declarat bărbatul.

Întrebat de jurnaliști cine este, acesta a răspuns: „În anul 2008 am intrat în politică. În 2009, puteţi întreba pe toată lumea din judeţul Olt, inclusiv pe Ponta şi pe Şova, m-am implicat total în a câștiga Traian Băsescu președinția din 2009.”

„Mi-a dat mie 600.000 de euro, eu i-am dus la Mircea Băsescu, Mircea Băsescu a plecat cu mine la Cotroceni. I-am dus lui Traian Băsescu 300.000 de euro. 200.000 de euro i-a depus Mircea Băsescu la BCR în Constanța, și acolo, ca să îmi facă mie un gest Mircea Băsescu, mi-a dat 100.000 de euro.”, a povestit Căpățână.

Întrebat de ce a vandalizat gardul Vilei, Căpățână a declarat:

„Vreau să învăț să fac graffiti și o să urmeze și alte persoane cărora să le fac graffiti. După 32 de ani de așa-zisă democrație și capitalism sălbătic au ajuns pensionarii din România să aibă facturile la utilități mai mari decât pensia. Prima datorie pe care o are acest individ este să le explice celor 5 milioane de români care au plecat în pribegie în afară de ce a îngăduit acest lucru, distrugând capitalul românesc. (…)

Eu de asta, o lună de zile, voi învăța să fac graffiti. Va urma și Victor Ponta și alți indivizi penibili ai politicii românești.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here