Un om de afaceri din Cluj a amenințat cu moartea un judecător din Cluj pe motiv că magistratul i-a menținut controlul judiciar după ce afacerisul ar fi hărțuit o avocată.

Suspectul a trimis mesaje de amenințare pe adresa de corepondență a Judecătoriei Cluj-Napoca, în decembrie 2019, unele dintre mesaje conținând expresii precum „aș putea pune în mai puțin de o secundă pe offline pe cineva” ori „nu i-am luat gâtul, deși o puteam face”, cel din urmă făcând referire la avocata pe care inculpatul este acuzat că a hărțuit-o, conform clujust.ro.

„La data de 18.12.2019, Boc Ioan Alexandru l-a amenințat pe judecătorul persoană vătămată Tiliciu Alexandru, în scop de intimidare și de răzbunare în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, în concret, în contextul în care Boc Ioan Alexandru, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, era judecat sub control judiciar în dosarul privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, hărțuire, amenințare și ultraj judiciar (…)”, se arată în documentele cuprinse la dosar.

În același dosar, sunt atașate nu mai puțin de 17 mesaje de amenințare trimise de suspect către Judecătoria Cluj-Napoca.

Unul dintre mesajele de amenințare, trimise de omul de afaceri clujean:

„De ce pizda mamii lui tiriciu mi s-a prelungit controlul judiciar când eu ieri am trecut de 3 ori pe lângă melinda tutu și nu i-am luat gâtul deși o puteam face în mai puțin de o secundă?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here