Deputatul USR, filiala Cluj, Viorel Băltărețu, a declarat pentru un post de radio local care sunt planurile și obiectivele partidului în noua componență, el fiind vicepreședintele formațiunii politice la nivelul județului Cluj.

„Avem 2 ani de zile să câștigăm Clujul. Ăsta este obiectivul nostru. De luni am intrat în campanie electorală cu noua conducere. Avem un nou președinte, pe colega mea deputat Oana Murariu, avem o nouă echipă, un Birou Județean format din oameni foarte faini, profesioniști.

Eu am primit votul de încredere al colegilor mei și mă bucur foarte tare de acest lucru. Mă onorează și în același timp mă obligă să avem niște rezultate și să arătăm că USR la Cluj poate să facă diferența, poate să vină cu oameni noi.

Cred că am dovedit prin tot ce am făcut până acum în ultimii doi ani de zile că avem o altfel de abordare, o altfel de perspectivă. Evident că avem și multe lucruri de îmbunătățit. E clar că modul în care noi privim politica este diferit față de politicienii vechi de 30 de ani”, a declarat, la ZIUA LIVE, Viorel Băltărețu.

Întrebat cine ar putea fi candidații USR pentru primăriile importante din județ sau pentru Consiliului Județean, deputatul clujean a precizat că încă nu s-au stabilit nume clare.

„Ne străduim ca până la începutul anului viitor să avem cel puțin o listă scurtă de candidați. Este absolut necesar să ieșim cu acești oameni în față și să muncim, să-i facem cunoscuți și ei să-și facă cunoscute ideile. Legat de mine, dacă partidul va decide să candidez pentru o anumită funcție, voi intra în această cursă”, a adăugat Băltărețu.

Citește și: Adevărații eroi de lângă noi. Medicii care se bat zi de zi pentru viața copiilor au sărbătorit Ziua Mondială a Prematurității

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here