Unul dintre podurile de pe Autostrada Sebeș – Turda a fost montat strâmb, context în care ministrul Transporturilor a declarat că din toamnă tronsonul va putea fi folosit.

Imaginile filmate de o dronă, joi, pe tronsonul Sebeș-Turda de pe autostrada A10, arată cum constructorul a montat greșit un pod, care a fost lăsat fix așa – strâmb.

De asemenea, doar trei utilaje lucrau, în aceeași zi, pe tronsonul pe care ne-a fost promis că vom circula până la finalul acestui an. Astfel, semnele sunt clare: interesul pentru darea în folosință a autostrăzii tinde spre zero.

Tronsonul Sebeș-Turda se va putea circula până la finalul anului?

Promisiunea a fost primită și transmisă mai departe românilor de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în urmă cu o lună, atunci când a vizitat șantierul de pe autostrada A10.

O altă oprire pe traseul șantierelor. Împreună cu Dan Barna, astăzi am fost pe autostrada Sebeș-Turda – lotul 2, unde m-am asigurat că anul acesta, așa cum am anunțat, vom deschide tronsonul de 29 de km dintre Alba Iulia și Aiud.

Am obținut promisiunea fermă a constructorului că în toamnă lotul va fi gata și că întreaga A10 se va putea circula în acest an”, scria ministrul Cătălin Drulă, într-o postare pe Facebook, în 18 iunie 2021.

Pe A10 circulă doar promisiuni deșarte

Demarat în anul 2014, proiectul autostrăzii A10, respectiv tronsonul Sebeș-Turda, un tronson de autostradă lung de 29 de kilometri, nu este gata nici astăzi și, din câte se pare, nu va fi gata până la finalul anului.

În aceeași postare pe Facebook, Drulă a menționat că speră să putem circula pe A10:

Sper să încheiem odată acest proiect mult întârziat, deparat în 2014 și care ar fi trebuit să fie gata în 2016 și să putem circula în sfârșit pe autostrada care face legătura între două coridoare principale, A1 Sibiu-Deva-Timișoara-Arad și A3 Mureș-Cluj-Oradea”, a mai scris ministrul Transporturilor. potrivit știridecluj.ro.

1 COMENTARIU

  1. Podul nu este montat stramb.Urmareste oblicitatea paraului sau a torentului ce se scurge dedesubt.SOLICITATI CAND FACETI AFIRMATII TEHNICE SI UN SPECIALIST. GG ING CFDP
    Domnilor ingineri CNAIR MERGETI LA CURSURI DE PODURI ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here