Pe mail-ul redacției Gazeta de Cluj a fost trimisă o informație potrivit căreia un polițist local din comuna Florești are un dosar penal în lucru, după ce a fost prins băut la volan în septembrie anul trecut, după o seară petrecută la Zilele Floreștiului. Este vorba despre Ioan Hinteoar, despre care aceeași sursă spune că ”se visează șef la Poliția Locală”.

”Și cum prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, tablagistul Hinteoar a fost prins beat la volan după ce, fiți atenți: i-a blițuit pe polițiști în trafic, că lui i se părea că ăia mergeau prea pe mijlocul drumului și el nu avea loc. Și polițiștii clar că l-au oprit să îl întrebe de sănătate”, mai spune sursa.

Ioan Hinteoar a recunoscut că are un dosar penal în lucru pentru infracțiunea amintită, însă chiar dacă își recunoaște vina, culmea, spune că acest dosar a fost o manevră a contracandidatului său la șefia poliției locale. Deși sursa spune că Hinteoar a fost depistat cu o alcoolemie de 1 la mie în aerul respirat, polițistul local susține că a băut doar două pahare de țuică.

”Da, am avut intenția de a candida la șefia pentru poliția locală. Detaliile nu se pot spune prin telefon (…). Acest dosar mi s-a făcut din cauza asta, că sunt contracandidat la șefia Poliției Locale Florești. Mi s-a făcut, am greșit. Au fost Zilele Floreștiului, acolo am fost, printre altele și dansator, când am coborât de pe scenă am băut două pahare de țuică și ulterior mi s-a făcut ceea ce mi s-a făcut. Eu sunt primul vinovat, îi drept, dar asta nu înseamnă ca am vreo problemă penală. Încă. Deocamdată nu s-a judecat procesul, nu se știe despre ce e vorba”, a declarat Ioan Hinteoar. Acesta a mai spus că mai multe informații despre acest dosar le va da reporterului într-o eventuală întâlnire față în față cu reporterul, și nu prin telefon.

Întrebat despre această situație creată în comuna Florești, primarul Horia Șulea a declarat următoarele:

”Vă dați seama că este și o pată pe obrazul comunei Florești, nu numai a primăriei, având în vedere faptul că este un om care se ocupă de pază și de ordine, e o activitate cu o responsabilitate mult mai profundă decât ceea ce pare la suprafață. Sincer, mie îmi pare rău de situația creată, dar fiecare răspundem pentru faptele noastre. Din punct de vedere al activității, nu poate fi suspendat decât în momentul în care va fi trimis în judecată. Eu sper să nu se ajungă acolo, deși nu știu ce concentrație alcoolică a avut, ce s-a întâmplat”, a declarat primarul Horia Șulea.

6 COMENTARII

 1. Pe Hinteuar l-a executat Goia Stefan, actualul administrator al comunei Floresti, fost politist, caruia ii era frica ca Hinteuar o sa-i ia locul la conducerea politiei locale Floresti. Goia a dat pontul celor de la rutiera, dupa o intelegere prealabila cu ei sa mimeze cum ca treceau intamplator prin zona desi ei asteptau semnalul prin telefon al lui Goia cand Hinteuar a plecat de la festival. Goia Stefan nu poate ocupa functia de sef al politiei locale pentru ca este pensionat de boala din politie si a vrut sa pastreze locul liber pana trece in pensie normala dupa vechime. Cum de s-a pensionat de boala cu boli grave, dar poate lucra program de 8 ore zilnic in stresul de la primaria Floresti, numai el stie si cei care l-au angajat. Sau poate stie si finul lui Goia care este un personaj important in PNL, partid in care este membru si primarul Sulea? Necunoscute sunt caile domnului…

  • Ia auzi domna Marcela..ce i-au facut??
   I-au inscenat??poi ce naiba i-au turnat cu forta pe gat???? Daca a baut si mergea pe jos il pupau in dos…dar asa sa plateasca pt gresala lui la fel.ca si ori ce cetatean!

 2. Totusi ar fi bine sa se cerceteze si cum a ajuns in Politia Locala.As vrea sa stiu testele medicale cum le a trecut cu dioptriile pe care le are!Nici macar carnet de conducere nu ar avea voie, ce sa mai vorbim de politie Si inca un lucru sa nu uitam ca sotia d-lui Hinteoar este consilier local din partea partidului lui Sulea.Si inca ceva de camataria cu care se ocupa il intreaba cineva?

 3. Despre acest politist pot fi spuse multe. Cum a intrat in Politia Locala cu dioptriile pe care le are? Cum si-a luat permisul de conducere? Cu ce dobinda da bani cu camata? de la cati a luat casele? Banuim ca toate cu ajutorul d-lui Sulea care este coleg de partid cu sotia politistului care l-a rindul ei este si consilier local al primariei desi este o nulitate si in vorbire si in gindire! Rusine primarie si florestenilor care iau ales!

 4. Cita nerusinare, zice am baut doua pahare de țuica! Dar cite mai vroiai sa consumi? Politisti is de vina ca esti in fiesce zi beat Nelutzu? De mult trebuia sa te prinda, ti-am zis io. Jehmanesti tigani, camatarule, spagarule. Asta ia spaga de tati. Hai sati mai zic una, mai ai un dosar penal, tiganii nu sa lasa teau reclamat la politie. Vin mascatii pe tine Mafiotuleeee

 5. Ia auzi domna Marcela..ce i-au facut??
  I-au inscenat??poi ce naiba i-au turnat cu forta pe gat???? Daca a baut si mergea pe jos il pupau in dos…dar asa sa plateasca pt gresala lui la fel.ca si ori ce cetatean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here