Un preot stareț ortodox le explică enoriașilor la slujbă cum celor vaccinați le vor apărea pe corp solzi de pește.

Potrivit filmării difuzate de presa locală, preotul, care ar fi și starețul de la Mănăstirea Nechit, din Neamț, le-a ţinut o predică apocaliptică enoriaşilor şi spus acestora că dacă se vaccinează le vor apărea pe corp „solzi ca la pește”. Declaraţia a fost făcută în încercarea de a-i convinge pe enoriași să nu se vaccineze.

Starețul le-a spus enoriaşilor că administrarea serului va favoriza apariția solzilor pe corpul uman.  Predica halucinantă a starețului a fost filmată iar acum a devenit virală pe o rețea de socializare.

„Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi (…)

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”, a spus preotul.

BOR a reacţionat la predica antivaccinistă a stareţului. „Amestecarea apocaliptică a vaccinării cu credința și teologia, confundarea planurilor, punerea în opoziție a credinței cu rațiunea, a Tainelor Bisericii cu actele medicale, toate acestea si multe alte confuzii alimentate delirant de site-uri conspiraționiste care dezinformează programatic, nu se intersectează niciodată cu realismul creștin și cu atitudinea instituției Bisericii”, a declarat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, la DigiFM.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here