Un preot dintr-o parohie mică din Cluj, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a lăudat festivalul UNTOLD, precizând că a fost „pe departe cea mai inofensivă experiență duhovnicească la care” a participat.

 „M-am dus cu scopul de a-mi deschide sufletul într-un loc în care majoritatea colegilor mei n-ar păși niciodată pentru simplu fapt că sunt convinși că aici clocotește pământul de răutate și satanism. Ei bine, dragii mei, nu, nu clocotește nici pământul și nu arde nici aerul”, a spus preotul ortodox.

Preotul a mers la festival cu fiul său și a fost uluit de bucuria de care au dat dovadă festivalierii.

„Am simțit că acolo toți sunt prieteni deși nu se cunosc între ei, căci toți au un scop comun, de a se simți bine alături de muzicienii pe care îi apreciază de ani de zile. Și după ce am simțit și văzut bucuria pură, m-am gândit ‘unde stă cel rău, unde e ura și diavolismu, poate mai înăuntru, că aici nu văd nimic. Oameni buni, vă spun eu, că am fost, nu se întâmplă nimic spurcat aici, iar etichetele puse de voi fără vreun pic de scrupule vin exact de acolo de unde îi acuzați pe tinerii festivalieri că promovează, din ură!”, a mai declarat preotul.

Mai mult, preotul a precizat că și-ar dori să vadă în biserică ceea ce a văzut la Untold: tineri care nu se cunosc, dar se iubesc și se respectă. Totodată, el le-a recomandat restul preoților, după această experiență, să nu mai judece fără să știe despre ce se întâmplă la festival.

 „Vă rog, data viitoare când vreți să mai spuneți o răutate despre copiii frumoși care merg la UNTOLD, tăceți! Mergeți, apoi, și vedeți că UNTOLD este despre bucurie, prietenie, unitate și incluziune”, a spus preotul, scrie StirideCluj.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here