Comuna Cuza Vodă din judeţul Călăraşi îşi plânge primarul. Adrian Popa a fost răpus de noul coronavirus la doar 38 de ani. Localitatea pe care a păstorit-o este marţi în doliu. Înmormântarea primarului liberal are loc la ora 11.00, potrivit Adevărul.

În ultima perioadă, familia Popa a fost supusă la grele încercări. Mama lui Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă s-a stins în urmă cu 3 luni, la 62 de ani, din cauza unui boli incurabile grave. Adrian Popa provine dintr-o familie de intelectuali, oameni destoinici şi credncioşi. Tatăl şi fratele său sunt preoţi. Nici nu s-a stins bine durerea pierderii celei mai dragi fiinţe, că nenorocirea a lovit din nou familia Popa.  

„În semn de omagiu pentru cel ce a fost primarul comunei noastre, Anghel Adrian Popa, vă îndemn să  trăim împreună acest doliu  astăzi, la ora 11, în ziua înmormântării, păstrând un moment de reculegere printr-o lumânare aprinsă şi o rugăciune . Pentru noi, locuitorii comunei Cuza-Vodă, Adrian Popa va rămâne primarul hotărât să-şi dedice toată priceperea şi energia pentru viitorul comunei. Nu ne rămâne decât să ne exprimâm regretul pentru graba cu care Cerul l-a  luat la el şi ne rugăm ca sufletul lui bun să-şi primească odihna veşnică. Dumnezeu să îl primească şi să ne vegheze de sus !”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cuza-Vodă pe pagina de socializare a instituţiei.  

Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos duminică, 21 februarue. Bărbatul  a fost infectat cu noul coronavirus, dar organismul său, măcinat de alte suferinţe, nu a reuşit să-l învingă. Soţia a fost şi ea bolnavă de COVID, dar şi-a revenit, spun surse apropiate familiei. Ambii au fost internaţi la un spital din Bucureşti, însă pentru Adrian Popa nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul suferea de diabet, obezitate şi avea dificultăţi respiratorii. Deşi iniţial părea că starea i se îmbunătăţeşte, virusul a făcut ravagii în ultimele zile. Cu tot tratamentul administrat, eforturile medicilor au fost în zadar. Plămânii i-au fost grav afectaţi de acest virus, ajunsese în ultimele clipe cu saturaţie de oxigen de 70-80%. Duminică, 21 februarie, bărbatul s-a stins din viaţă, lăsând în urmă doi copii minori orfani de tată.

Citește și: Un cercetător care lucra la un vaccin anti-covid a fost găsit mort

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here