Poliția clujeană pare cu mâinile legate în cazul unui psihopat care, de ani de zile, terorizează femeile din zona Plopilor. Chiar dacă polițiștii i-au făcut 5 dosare penale, nicio instituție nu pare capabilă să îl interneze.

Polițiștii clujeni au anunțat miercuri seara că acest bărbat are 5 dosare penale la activ pentru lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice și că a fost internat nevoluntar într-un centru medical de specialitate. 

”În referire la informațiile apărute în spațiul public, privind comportamentul unui bărbat care domiciliază într-un cartier din municipiul Cluj-Napoca, prin care ar fi afectată liniștea locuitorilor, respectiv activitățile desfășurate de polițiști în acest caz, precizăm următoarele:

În perioada 2018 – 2022, sub coordonarea unității de parchet, au fost intrumentate 5 dosare penale, sub aspectul infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, în perioada de referință, ca urmare a sesizărilor efectuate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, polițiștii au aplicat un număr de 16 sancțiuni contravenționale, iar în cazul a 5 intervenții ale polițiștilor, persoana a fost internată nevoluntar într-un centru medical.

Astfel, în situațiile sesizate, în funcție de aspectele constatate, polițiștii au luat măsurile legale, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale”, a transmis IPJ Cluj miercuri seara, într-un comunicat de presă.

Clujenii spun că li se pare inadmisibil faptul că acest individ a ajuns la 5 dosare penale și în același timp este liber, fără niciun fel de sipraveghere și le pune altor oameni viața în pericol, în timp ce îi terorizează cu comportamentul său violent, mai ales că este vorba de un caz medical. (captura foto foaiatransilvana.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here