Ieri, un caz cel puțin controversat a avut loc în Arad. Un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a sinucis după ce și-a înjunghiat soția, potrivit Antena3.

Potrivit Poliției Arad, între cei doi ar fi izbucnit un scandal, în timp ce se aflau în apartamentul din oraș. „S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului”, au spus reprezentanții Poliției Arad.

Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului. Soția sa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, notează Mediafax.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, însă, din primele verificări, între cei doi soți a izbucnit un conflict spontan, terminat tragic.

„În jurul orei 14..20 a fost făcut un apel prin 112, prin care a fost sesizat un scandal în familie. Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, apoi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului.

La fața locului a sosit și un echipaj medical care a constat decesul. Femeia a fost transportată la spital pentru îndirjiri (…) Din primele informații, între cei doi soți nu era cunoscută o stare conflictuală, iar incidentul de astăzi ar fi fost cauzat de un conflict spontan. Vom continua cercetările pentru stabilirea cauzei”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad, la Antena 3.

Clipul video poate fi urmărit aici.

Citește și: Un bărbat și-a ucis mama și a anunțat crima la o emisiune TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here