Toate gospodăriile din satul Mihăiești, comuna Sânpaul, vor fi racordate la rețeaua de apă a județului. Compania de Apă „Someș” S.A., operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a semnat contractul de execuție privind extinderea rețelei de apă înlocalitatea respectivă.

Lucrările sunt finanțate de Consiliul Județean din fondul special constituit din redevența și impozitul pe profit cuvenite forului administrativ județean și pe care acesta le returnează pentru investiții Companiei de Apă „Someș” S.A..

În urma implementării acestui proiect, Mihăieștiul va fi racordat integral la rețeaua de apă administrată de Compania de Apă Someș. Este o lucrare complexă, care impune și subtraversări ale drumului european ce străbate localitatea”, a declarat Alin Tișe, șeful CJ Cluj.

Investiția prevede extinderea actualei rețele de apă pentru toate imobilele neracordate la apă, din partea dreaptă a drumului european E81, pe întreaga lungime a satului. Odată cu executarea reţelei se vor realiza şi branşamente la imobilele vizate, până la limita de proprietate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here