Senatorul clujean Vasile Lungu este inundat de un val de ironii după ce a postat pe Facebook un mesaj pe Facebook în care critică Netflix. Politicianul clujean este de părere că filmele şi serialele prezentate „aduc privitorul într-o stare de aclimatizare/acceptare a unor realităţi precum: satanismul, vrăjitoria, pedofilia, canibalismul, promovarea sinuciderii, sexualizarea cât mai timpurie a copiilor”. Postarea are peste 250 de comentarii, în majoritatea dintre acestea parlamentarul fiind ironizat.

„NETFLIX, serviciul de streaming prezent pe toate dispozitivele copiilor noştri: calculatoare, laptopuri, tablete şi telefoane este mijlocul prin care sunt formaţi sau mai degrabă deformaţi iremediabil aceştia. Asta pt. că multe dintre filmele şi serialele prezente pe NETFLIX, aduc privitorul într-o stare de informare/descoperire urmată de o stare de aclimatizare/acceptare a unor realităţi precum: satanismul, vrăjitoria, pedofilia, canibalismul, promovarea sinuciderii, sexualizarea cât mai timpurie a copiilor”, a scris, ieri, pe Facebook senatorul PMP de Cluj Vasile Cristian Lungu. 

„Cu toată dragostea… De când au copiii card bancar? Netflix nu se poate accesa fără! Şi ca fapt divers, orice adult poate restrictiona accesul copiilor la anumite producţii (valabil pentru toate canalele de streaming). Este simplu, NU IŢI CONVINE, NU TE UIŢI! Hai sictir! Şi vezi dle senator, că eşti plătit să faci treabă nu propaganda de 2 bani pe facebook!” – scrie Dana.     „Ritualurile satanice sunt de cand este lumea, doar ca inainte de Hristos erau pentru „zei” acuma este pentru 1…..this post is a joke….mai bine ai posta despre padurile care sunt furate din România sau despre legile retardate date de cei din conducere sau altele….bine ca te concentrezi pe NETFLIX :))) esti o gluma!”, scrie  Andrei.    „Dar daca am să-i arăt copilului toata seria Defenders sau seriale precum Titans sau Daredevil?? Atunci sunt şanse ca el sa devina supererou? Vă rog să-mi raspundeţi cât mai urgent ca sa stiu ce sa fac.” – Robi.    „În loc să se axeze pe politică şi cum să facă ţara un loc mai bun şi cu mai puţina corupţie, ca să nu ne mai plece oamenii, el preferă să vorbească despre serialele SF ca fiind ceva satanic. Penibil.” – Dianne, sunt câteva din sutele de comentarii. Senatorul şi-a făcut timp să răspundă aproape fiecărei persoane care a comentat la postarea lui.   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here