Un tânăr de 18 ani, din Alba a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de furtul unei biciclete din curtea unui imobil din Cluj-Napoca.

Urmare a activităților operative derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, un tânăr de 18 ani, din comuna Unirea, județul Alba, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

„Cel în cauză este bănuit de furtul unei biciclete din curtea unui imobil, faptă săvârșită la data de 27 mai a.c., în municipiul Cluj-Napoca. La data de 2 iunie a.c., tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj

Sursa: IPJ Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Alt analfabet – Turdean Alexandru. Tu ar trebui sa ajungi „dupa grati”, nu sa scrii articole. Oare voua cine v-a fost profesor de limba romana? Femeia de serviciu? Cum sa gresesti in halul asta in titlu si sa nu iti dai seama? Inseamna ca tu chiar esti analfabet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here