Un tânăr s-a înecat într-un lac din Sovata, în timp ce prietenii îl filmau și râdeau. Aceștia credeau că glumește, deși era evident că nu mai reușește să ajungă la mal, fără ajutorul acestora.

Daniel Oniga avea 22 de ani și era din Satu Mare, acolo unde și lucra la o firmă de securitate. În după-amiaza zilei de marți, 7 august, a mers să se relaxeze pe malul lacului Paraschiva din Sovata, alături de câţiva prieteni, inclusiv iubita sa, care a asistat la tragedie, relatează Observator TV.

La un moment dat, el a mers să facă o baie, dar nu a mai apucat să se întoarcă în siguranță la mal. A început să se precipite, dar agitația sa a părut o glumă pentru prietenii săi, care l-au lăsat singur în apă.
Mai mult, au început să îl filmeze cu un telefon mobil și abia când prietenul lor a dispărut sub apă s-au panicat și au sunat la 112. De fapt, el se zbătea să supravieţuiască.

La faţa locului s-au deplasat pompierii și scafandrii din judeţul Mureş, care abia după aproximativ 40 de minute de căutări l-au adus la suprafaţă pe tânărul de 22 de ani, când – din nefericire – medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

https://youtu.be/byWIkb9hmuI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here