Tânărul care și-a ucis iubita adolescentă din gelozie își va continua viața după gratii. Are doar 19 ani și îi va petrece pe următorii 15 într-o celulă. Mai dramatic este că nu își va putea cunoaște copilul decât când acesta va avea aproape vârsta la care o are el acum.

Judecătorii arădeni au finalizat dosarul în care Isac negru, un tânăr de 15 ani din Sântana, a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de omor. La sfârșitul lunii mai, tânărul şi-a omorât iubita care avea doar 16 ani, înjunghiind-o de patru ori în zona gâtului. Cei doi aveau împreună şi un copilaş, care la vremea respectivă avea vârsta de opt luni și care, acum, a rămas fără ambii părinţi.

Judecătorii Tribunalului Arad „condamnă pe inculpatul Negru Isac la pedeapsa de 15 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

„Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi drepturile părinteşti pe o durată de doi ani”, se arată în soluţia magistraţilor. Altfel spus, după ce va ispăși cei 15 ani de detenție, mai trebuie să aștepte alți doi pentru a avea voie, legal, să interacționeze cu propriul copil.

Întreaga dramă a fost provocată de gelozia tânărului din Sântana. Acesta s-a certat cu iubita lui, cu care locuia împreună pe strada Romanței, iar, la un moment dat a înjunghiat-o de patru ori. Rănile au fost fatale. Localnicii au declarat că cei doi tineri se certau deseori, pentru că el ar fi fost extrem de gelos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here