Selfie-ul găsit în telefon de către tânăr

Un student malaezian al cărui telefon mobil a fost furat în timp ce dormea ​​dă vina pe o maimuţă, despre care spune că şi-ar fi făcut şi selfie cu dispozitivul înainte de a-l abandona.

Zackrydz Rodzi, în vârstă de 20 de ani, a declarat că telefonul îi lipsea din dormitor când s-a trezit. El a găsit carcasa telefonului sub patul, dar nu erau semne care să indice că hoţii ar fi intrat în casa sa din sudul statului Johor.

Cazul a început să se elucideze după ce tatăl său a văzut o maimuţă prin spatele casei sale. Aşa au început căutările în jungle şi, folosind telefonul fratelui său pentru a apela dispozitivul, l-a găsit acoperit de noroi sub un palmier. Dar o surpriză mai mare a venit când şi-a verificat telefonul şi a găsit o serie de selfie-uri de maimuţa şi videoclipuri înregistrate în telefon.

„Unchiul meu glumea că poate maimuţa şi-a făcut câteva selfie-uri cu telefonul. Când am verificat galeria de imagini a telefonului meu, am fost şocat. Pe ecran mi-a apărut faţa „suspectului“, a povestit tânărul.

Acesta crede că animalul ar fi furat telefonul, crezând că este mâncare, deoarece are o carcasă colorată.

Deşi majoritatea imaginilor erau neclare, existau şi câteva care înfăţişau chipul maimuţei.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here