Condamnat la 2 ani şi 11 luni de închisoare, Cornel Velu Maftei, un bârlãdean prins cu peste 20 de kilograme de droguri, a încercat din rãsputeri sã scape de pedeapsă, dar nu i-a ieşit.

Ajuns în fata judecãtorilor Curtii de Apel Iasi, tânãrul traficant de droguri din Bârlad a încercat, din nou, sã-si demonstreze nevinovãtia. Astfel, tânãrul de 26 de ani a declarat cã întreaga cantitate era doar pentru propriul consum si cã fuma aproximativ 14 jointuri pe zi, informează ziarul  Vremea Nouă. O altã variantã povestitã magistratilor este legatã de faptul cã serele în care îsi cultiva plantele de cannabis nu erau decât un experiment pentru a vedea dacã reuseste sã le creascã pentru ca apoi sã extragã ulei de cannabis si sã-l vândã farmaciilor. Declaratiile contradictorii ale tânãrului traficant nu s-au oprit aici.

În fata judecãtorilor acesta a mai spus cã nu a vândut nimãnui droguri ci doar le-a dat, fãrã bani, la câtiva prieteni. Traficantul bârlãdean a fost retinut în decembrie anul trecut, de procurorii DIICOT dupã ce, la domiciliul bunicilor acestuia din comuna Epureni au fost descoperite peste 20 de kilograme de droguri de risc. Descinderile au avut loc în satul Horga, comuna Epureni si în municipiul Bârlad. Traficantul, Velu Cornel Maftei, a mai fost în atentia oamenilor legii în 2010. La acea vreme, tânãrul a fost cercetat pentru consum ilicit de droguri. În urma perchezitiilor, lucrãtorii de la Crimã Organizatã au ridicat, pe lângã cantitatea de droguri, mai multe telefoane mobile, cântare electronice, seminte si instalatia laboratorului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here