Un vagon al unui tren care se îndrepta dinspre Sighetu Marmației spre Cluj-Napoca a deraiat, joi dimineața, între stațiile Valea Vișeului și Leordina, din cauza unor pietre căzute de pe versant.

Purtătorul reprezentanților CFR, vagon deraiat de primul boghiu din compunerea trenului 4111 Sighetu Marmatiei – Cluj Napoca, din cauza căderii unor pietre mari de pe versant.

Astfel, circulația feroviară a fost blocată. Nicio persoană nu a fost rănită.

Purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureş, Dan Bucă, a precizat pentru Agerpres că în momentul producerii incidentului, în vagon se aflau 15 călători. Aceştia au fost transbordaţi cu microbuze şi autobuze spre cea mai apropiată destinaţie.

 „Vagonul a deraiat de pe primul boghiu din cauza unor căderi de pietre între kilometrii CF 107 + 26 între staţiile Valea Vişeului şi Leordina. Circulaţia feroviară între cele două staţii este blocată. În staţia CF Vişeul de Jos staţionează trenul 4133 care are în compunere vagoane de la Bucureşti Nord. În urma incidentului n-au fost înregistrate victime umane, doar pagube materiale. Cei 15 călători au fost transbordaţi cu ajutorul unor microbuze şi autobuze”, a spus Dan Bucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here