Un tren de pasageri a deraiat în județul Caraș-Severin, între Reșița și Vasiova. În tren se aflau 12 persoane și, din fericire, niciunul dintre aceștia nu a fost rănit. Potrivit Digi 24, trenul a deraiat după ce o roată a sărit de pe șine.

Traficul feroviar este întrerupt între localitățile Reşiţa şi Vasiova, județul Caraș-Severin, ca urmare a unei surpări de pământ care a avut loc marți dimineața.

„În jurul orei 4,28, pe secţia de circulaţie Reşiţa Nord – Vasiova, care aparţine unei secţii închiriate la privat (RCC Trans), la km 52, trenul 16100, aparţinând tot unui privat, Regio Călători, a fost surprins de prăvălirea unui mal de pământ de pe versant şi s-a produs deraierea remorcii de la automotor. Nu sunt victime”, a declarat, pentru Agerpres, şeful Serviciului Siguranţă din Regionala CFR Timişoara, Cristian Udre.

Administratorii privați iau măsuri pentru a relua circulația. Intervenția se dovedește a fi una dificilă deoarece spațiul dintre versant și râul Bârzava este îngust.

Trenul de pasageri, care aparține unui operator privat și este format dintr-o locomotivă și două vagoane, circula pe ruta Reșița-Timișoara și a deraiat în zona Vasiova, după ce șasiul trenului a ieșit de pe sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here