Un viceprimar a fost filmat în timp ce târâia un câine care era legat cu o sfoară de mașină. Imaginile au devenit virale.

autorul acestui gest este viceprimarul comunei Vlădeşti, din judeţul Argeș, iar din imaginile postate pe Facebook se vede un câine legat de spatele maşinii care merge pe avarii. Patrupedul este târât în timp ce autoturismul este în mişcare.

Viceprimarul comunei Vlădeşti, Şerban Leonard Iustinian, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că el este cel care a condus acea maşină şi a legat câinele însă totul a fost cu intenţii bune.

„Ieri (miercuri – n.r.), când mă întorceam de la serviciu am văzut pe marginea drumului judeţean un câine dezlegat, avea şi lanţul. Am oprit maşina, câinele a devenit agresiv. Am reuşit să leg şi l-am agăţat de spatele maşinii. Cu lanţul pe care-l avea l-am agăţat în spate, cu atenţie să nu mai muşte. L-am sunat pe proprietar care m-a rugat să îl duc acasă. Câinele nu a fost târât. Se speriase de un autobuz care a claxonat. Eu am mers cu maşina foarte, foarte încet, am dat avarii. Nu a fost cu intenţie rea, a fost cu intenţie bună. Poate nu trebuia să îl leg de maşină”, a declarat viceprimarul.

Acesta a mai precizat că animalul nu a păţit nimic, fiind văzut de un medic veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here