Se știe deja că judecătorii din Cluj se încadrează în tipologia celor mai bine plătiţi oameni din România, dar se pare că nici partenerii de viață ai acestora nu se lasă mai prejos. Gazeta de Cluj vă prezintă cu ce se ocupă soții sau soțiile judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj dar și cât au încasat aceștia în anul precedent.

Familiile de justițiari

Majoritatea judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj care au un partener de viață lucrează în același domeniu. Soțul judecătoarei Alexandrina-Amalia Marin este avocat la baroul Cluj de un în anul precedent a încasat 70.000 de lei. Barbu Alin Câmpean, soțul Anei Câmpean, lucrează la Tribunalul Cluj de unde a avut un venit anual de 97.823. Ionuț Vasile, partenerul de viață al Ramonei Corina Vasile lucrează la DNA de unde a încasat în anul 2018 suma de 197.587 de lei. Soțul Monicăi Ileana Iuga are un cabinet individual de asistență juridică de unde în anul precedent a avut un venit de 52.331. Soții Diaconescu lucrează amândoi la Curtea de Apel Cluj. Partenerul de viață al Ancăi Mihaela Ion a avut în anul precedent un venit de 71.552 de lei de la Tribunalul Satu-Mare. Ioan Gaga, soțul Ioanei Păsculeț, lucrează la Judecătoria Cluj-Napoca și a încasat 93.593 de lei în anul 2018. Soții Chitidean lucrează la Curtea de Apel Cluj. Partenera de viață a lui Antoniu Simon lucrează la Tribunalul Maramureș și în 2018 a avut un venit de 102.497. Soțul lui Carmen Pop a încasat în anul precedent 168.880 de lei de la Tribunalul Dâmbovița. Partenerul de viață al Sorinei Siserman lucrează la Parchetul Militar Cluj iar în anul 2018 a încasat 224.000 de lei din funcția de procuror.

Soții care au preocupări diferite față de partenerii acestora

Conform declarației de avere completată de judecătoarea Ana Ionescu, soțul acesteia, Gheorghe Ionescu, a lucrat la SRI, în prezent fiind pensionar. În anul precedent acesta a încasat 48.000 de lei de la casa de pensii SRI.

Conț Florian, soțul Mariei Conț, este inginer de sistem la Banca Transilvania Cluj-Napoca, funcție din care în anul precedent a avut un venit de 90.000 de lei.

Soțul Taniei Antoaneta Nistor, Flaviu-Liviu Nistor, lucrează la un cabinet stomatologic de unde a încasat în 2018 suma de 23.822 de lei.

Hadim Al Hajjar, soțul Simonei Mihaela Al Hajjar, a avut în anul precedent două surse de venit, acesta a încasat suma de 55.039 de lei de la UMF Cluj și încă 57.845 de lei de la Institutul Regional O. Fodor.

Soțul Mirelei Agota Budiu, Ioan Octavian Budiu, lucrează la Spitalul Municipal Carei. Acesta a încasat anul trecut 47.656 de lei.

Miron Ovidiu Chichișan este soțul Mariei Augusta Chichișan. Acesta a avut în anul precedent un venit de 43.974 de lei din funcția de inginer la SNTGN Mediaș.

Florin Popoci, soțul Claudiei Mirela Indriceanu a încasat în anul precedent 24.050 de lei de la SC CFR 1907. Soțul Doinei Viorica Popovici lucrează la TORA TREADING SRL. Partenerul de viață al Mihaelei Sărăcuț este manager regional la Soc. KRUK ROMANIA SRL de unde a avut un venit anual de 71.190 de lei. Ciprian Vereș, soțul Mihaelei Roxana Vereș, este inginer la Hidroelectrica sucursala Cluj de unde a încasat anul trecut 48.025 de lei.

Soțul Ioanei Stanca Marcu a avut în anul precedent venituri din două locuri și anume 9464 de lei din funcția de administrator al firmei SC EXCLUSIV INVESTMENT SRL și 6.663 de lei din funcția de la firma SC MARCO GOLDSMITH SRL.

Soțul Deliei Ana Maruscian a încasat în anul 2018 suma de 17.000 de la SC MM Import Export Cluj-Napoca. Soțul Ioanei Iarina Prelipcean este director la Teatru de Păpuși Puk de unde a încasat în anul precedent 43.218 de lei. Partenera de viață a lui Liviu Ungur a avut un venit anual de 18.270 de la Agenția de telecomunicații CFR. Ioana Zdrenghea este soția lui Zdrenghea Bogdan George și ocupă funcția demanager resurse umane la NTT Data.

Soțul Laurei Maria Dima a încasat anul trecut 139.621 de lei de la SC TRANSART SRL. Soția lui Viorel-Virgil Andreieș a avut un venit de 33.970 de lei de la Liceul Gheorghe Șincai Cluj-Napoca. Boer Bogdan Mircea, soțul Mariei Boer lucrează la IPJ Cluj de unde a încasat peste 55.000 de lei.

Partenerul de viață al Elenei Virginia Botezan a încasat 35.309 de lei de la SC TRANSCOM SA Cluj-Napoca. Soțul Luminiței Paraschiva Hanzer este profesor la Liceul pentru deficienți de vedere. Soția lui Mihăiță-Lucian Marian a încasat în anul 2018 suma de 213.529 de la SC ARAMIS INVEST SRL. Marius Moldovan, soțul Danielei Moldovan, a avut un venit anual de 27.408 de lei de la SNTF Cluj. Partenerul de viață al Deliei Purice a avut în anul precedent venituri din două părși și anume 19.571 de lei din funcția de inginer la AGIFER BUCUREȘTI și încă 29.463 de lei din funcția de inginer la CNFC CFR SA. Soțul Monicăi Ioana Șortan a încasat în 113.596 de lei de la biroul executor judecătoresc.

Burlacii de la Curtea de Apel sau judecătorii care nu au completat rubrica partenerilor

Aproximativ jumătate din judecătorii de la Curtea de Apel Cluj nu au completat în ultima declarație de avere rubrica soț/soție. Aceștia sunt: Axente-Irinel Andrei, Radu-Rareş Duşa, Ioana Rozalia Magyarosi, Rodina Monica, Denisa Livia Băldean, Andrea-Annamaria Chiș, Ioan-Daniel Chiș, Marta-Carmen Vitos, Gabriela Alina Nicolescu, Radu-Rareș Dușa, Florea Tămaș, Dana Gîrbovan, Ioana Rozalia Magyarosi, Cristina Mănăstireanu, Anca-Adriana Pop, Corina-Mihaela Șiman, Ioana Tripon, Ana Covrig, Mihai-Vasile Gîlcă, Vasile Goja, Ioana-Claudia Ilieș, Adina Daria Lupea, Livia-Marcela Mango, Iuliana Moldovan și Monica Rodina.

1 COMENTARIU

  1. Aceste venituri „in familie” ar sugera ca aceste „personalitati” ar fi foarte bune profesional. Oare asa sa fie ?. Am mari dubii. Cunosc personal foarte, foarte multi avocati, procurori, judecatori, din diferite generatii, inclusiv cei foarte tineri. In afara de faptul ca „unii” au in cap un fel de iuteala de smecheri–a nu se confunda cu inteligenta–, sunt in fond extrem de mediocri. In price tara normala ar fi invitati sa-si probeze profesionalismul in afara tarii. Curand se va intampla si acest ucru. Uniunea Ardelenilor SI Banatenilor (UAB), Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here