Vicepreşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, Emanuel Ungureanu (USR), va cere Comisiei de control a SRI din Parlament audierea tuturor şefilor de structuri ai SRI din 1990 până azi, să vadă cum au apărat clujenii ”jefuiţi de structuri de tip mafiot”.

Emanuel Ungureanu a declarat, luni, presei, la intrarea în sediul SRI Cluj, că a mers acolo pentru a discuta cu şeful structurii despre delapidarea ICUTR Cluj-Napoca, dar şi despre alocarea discreţionară a unor organe.

”Am venit la sediul SRI Cluj pentru a avea o discuţie cu şeful structurii, despre ce a făcut aceasta în aceşti ani pe zona de informare în privinţa delapidării ICUTR Cluj-Napoca, dar şi despre alocarea discreţionară a organelor, nu aş numi, încă, trafic de organe. A fost o lipsă de reacţie din partea sistemului judiciar şi vreau să văd dacă SRI şi-a făcut datoria. Dacă da, voi merge la DIICOT să vedem dacă procurorii Teodora Molnar, Hrudei, Mornăilă şi-au făcut treaba. Să verifice SRI Cluj dacă în intervalul în care medicul Lucan a fost supravegheat, oameni din această structură nu au fost <cârtiţe>. Voi cere Comisiei de control a SRI din Parlament să audieze toţi şefii de structuri ai SRI din 1990 până azi, să vadă cum şi-au făcut datoria faţă de stat, de cetăţeni, cum ne-au apărat de infecţii nosocomiale, de aceste structuri de tip mafiot care au jefuit clujenii”, a spus Ungureanu.

Acesta a afirmat că va analiza dacă este oportună şi o comisie parlamentară de control, acuzând faptul că în Cluj s-a făcut trafic de organe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here