UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, caută cei mai talentați și îndrăzneți designeri și creatori de stil să fie parte din Designers’ Nest. Misiunea lor? Să aducă magie și mister în universul UNTOLD prin îmbrăcăminte, încălțăminte, coafuri, machiaje sau accesorii. Designers’ Nest este locul unde chiar și cele mai îndrăznețe fantezii vestimentare și cele mai misterioase și creative look-uri prind viață. Magia UNTOLD este dată și de fiecare participant care devine un personaj în poveste, așa că talentul și creativitatea celor care vor
pune stăpânire pe Designers’ Nest, vor reuși să pună în evidență prin ținute, cele mai diverse și curajoase personalități.
Cei care vor să contureze personaje prin creațiile lor pentru universul UNTOLD se pot înscrie în perioada 13.05.2022 – 3.06.2022 accesând https://untold.com/designers-nest/.

Mai multe detalii se pot găsi și pe site-ul untold.com. Designers’ Nest este o inițiativă UNTOLD prin care promovează talentul designerilor
români. Hub-ul fashion din interiorul festivalului este o oportunitate prin care publicul poate interacționa direct cu designerii și creațiile vestimentare ale acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here