Înainte de începerea festivalului Untold, oficialii Clujului susțineau că festivalul nu vizează doar muzica și dansul. Declarația tinde să fie cât se poate de corectă: are și o latură care frizează pornografia frivolă.

Deja în prima zi a festivalului, când DJ-ii nici nu și-au scos stick-urile, o tânără le-a arătat autorităților care este adevărata natură a festivalului. O tânără dezinvoltă și-a prezentat vestimentația pregătită pentru zilele de festival.

Sursa video foaiatransilvană.ro

Pe de altă parte, potrivit unui comunicat al CJ Cluj, pentru a fi cât mai aproape de participanții dornici să exploreze și alte locuri frumoase din județul Cluj și de a-și prelungi sejurul în zonă, în incinta Parcului Central „Simion Bărnuțiu” va fi amenajat un stand dedicat furnizării de informații turistice. În cadrul acestuia, angajații Centrului Național de Informare și Promovare Turistică vor sta la dispoziția celor interesați, în toate cele patru zile de festival, oferind informații cu privire la obiectivele de interes turistic din județ.Pentru a petrece timpul liber într-un mod diferit și distractiv, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo îi așteaptă pe participanți să experimenteze panoul de escaladă, ce va fi amplasat în cadrul standului, bucurându-se de beneficiile oferite de acest sport.

Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” va organiza ateliere de creație pentru copii și nu numai – pictură/grafică, modelarea lutului/roata olarului, meșteșugul cusutului/țesutului. De asemenea, cei prezenți sunt invitați să-și încerce talentul artistic la instrumente de percuție.

Totodată, cei mici se vor putea bucura de un spectacol interactiv, menit să trezească emoții și să aducă zâmbete pe fețele participanților. Astfel, în a treia zi de festival, respectiv, sâmbătă, 6 august 2022, începând cu ora 17.00, Teatrul de Păpuși ,,Puck”, vine în fața publicului cu îndrăgitul spectacol, prezentat în limba română – „Cenușăreasa”.

Biblioteca Județeană ,,Octavian Goga” va îndemna publicul la lectură prin amenajarea unui spațiu special în care iubitorii de carte se vor putea relaxa citind, într-un cadru de poveste, cărți în diferite limbi. 

De asemenea, cu sprijinul Asociației Produs de Cluj va fi organizat un spațiu de relaxare dotat cu un stand de încărcare telefoane, din dorința de a oferi tuturor celor prezenți o experiență completă, plină de amintiri frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here