Anthony Bourdain a murit. Celebrul chef Anthony Bourdain, un povestitor și scriitor talentat devenit celebru pentru emisiunile sale de televiziune a murit.  Bourdain avea 61 de ani. CNN a confirmat moartea lui Bourdain vineri și a anunțat că acesta s-a sinucis. Bourdain a filmat și în România un episod.

„Cu uriașă tristețe putem confirma moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain,“ a anunțat CNN, într-o declarație vineri dimineață. „Dragostea lui de aventură, noi prieteni, alimente fine și băutură și poveștile remarcabile ale lumii l-au facut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și ne va fi dor de el foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu fiica sa și familia în acest moment incredibil de dificil „.

Bourdain se afla în Franța, lucra la un episod al seriei sale premiate CNN „Parts Unknown”. Prietenul său apropiat, Eric Ripert, bucătarul francez, a descoperit că Bourdain nu răspundea în camera lui de hotel vineri dimineață.

Bourdain era un maestru în bucătărie și apoi în mass-media.  Anthony Bourdain a devenit pentru prima dată cunoscut pentru cartea sa de bucătărie din 2000, apoi pentru un serial la Food Network. A început apoi o serie celebră la Travel Channel, No Reservations, iar apoi la CNN, Parts Unknown.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here