Marius Csampar, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din România, a postat mai multe clipuri în mediul online, unde se laudă că a ajuns la mare, în Eforie, pe banii primăriei Baloteşti, Ilfov, potrivit Replica.

Marius Csampar a fost eliberat anul trecut și acum a mers la mare printr-un program finanțat de Primăria Baloteşti, Ilfov. Acesta a postat mai multe clipuri pe pagina lui de Tik-Tok.

A ucis 6 persoane cu sânge rece

Marius Csampar, care a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, în 1997, pentru comiterea a şase crime, a fost eliberat condiţionat în mai 2020, de judecătorii Tribunalului Mehedinţi, care au considerat că bărbatul a fost reabilitat în cei 23 de ani de detenţie.

Acesta a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, A comis șase crime în perioada 1994 – 1997. Rămas orfan la 12 ani, alături de alte persoane s-a apucat de tîlhării în special în zona Gării de Nord din București. L-a ucis chiar și pe un membru al găștii, care a cerut și el parte din pradă, amenințând că-l va denunța.

Individul a fost atras într-un canal de termoficare, iar Csampar împreună cu o altă persoană au început să-l bată, iar apoi l-au decapitat.

„L-am apucat cu mâna de cap şi cu mâna dreaptă i-am tăiat complet capul, pe care l-am aruncat în lacul IOR, iar corpul l-am ascuns într-un canal. Locul exact sau mai multe detalii le voi prezenta când voi fi dus la locul faptei”, declara Csampar în fața judecătorilor Tribunalului București.

Apoi a intrat în casă, în Balotești, peste o femeie la care stătuse în gazdă, pe care a bătut-o pentru a-i fura banii. Însă, i-a furat doar mâncarea. Femeia a murit la spital.

Csampar a declarat că e singura victimă de care-i pare rău, că nu a vrut s-o omoare, ci doar să-i fure banii, pentru că, atât cât a stat la ea în gazdă, l-a ajutat. Apoi a mai ucis un om al străzii, care era în gașca de tâlhari a lui Csampar, și care își păstrase pentru el mai multe bunuri.

„M-am încălecat peste el şi l-am lovit cu una dintre cărămizi în zona capului. În timp ce loveam, mi-a scăpat cărămida din mână şi am luat o altă cărămidă, cu care am continuat să lovesc tot în cap. Am aruncat cărămida în timp ce mă ridicam de pe el, i-am mai dat câteva picioare”, a declarat Csampar în timpul anchetei. Și, în acest mod, el a comis 6 crime, pe care le-a recunoscut și descris în detaliu, arată sursa citată.

În vacanță la mare pe banii statului român

După ce a fost eliberat condiționat, acesta s-a înscris la un program la Primăria Balotești, Ilfov și a beneficiat de o vacanță la mare pe banii statului.

A devenit viral pe rețelele de socializare şi a început să posteze mai multe clipuleţe pe Tik Tok şi Youtube şi să facă live-uri.  

Potrivit sursei citate, în timpul unui live pe Tik Tok, el a declarat că a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Baloteşti.    

”Am fost săptămâna trecută o zi şi acum iar. Ne duce şi pe noi Primăria. De dimineaţa până seara”, a spus el.    

Oamenii au reacţionat la clipurile sale lăsându-i diverse comentarii: „Arăţi criminal de bine”, „Asasinule, „Ai un caracter criminal”, „Eu cred că au căzut 6 jos”, „Nu mai fi supărat doar nu ai omorât pe nimeni” etc.

Citește și: Primăria Turda îi ia spuma Clujului și face aquapark de 32 milioane eudo din fonduri UE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here