Astăzi, magistrații de la Curtea de Apel Cluj se vor pronunța în procesul în care Petru Munteanu, arestat pentru furtul de ceasuri și bunuri în valoare de zeci de mii de euro de pe teritoriul Elveției, va fi trimis în Elveția în baza unui mandat de arestare eliberat de o instanță Vieneză.

În timp ce era căutat de către autoritățile din Austria pentru furtul de diamante și ceasuri în valoare de zeci de mii de euro, clujeanul a fost prins la Huedin.

Pe data de 22 august, acesta a fost reținut pentru o durata de 24 de ore iar in data de 23 august a fost prezentat in fata judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj pentru confirmarea mandatului european de arestare. După confirmarea mandatului, magistrații l-au pus pe Laișor sub control judiciar pentru 30 de zile.

Documentele din dosarul care a ajuns la judecătorii clujeni, arată că acesta ar fi fost condamnat în Austria pentru furtul unui inel cu diamante în valoare de 9.500 de euro și a două ceasuri în valoare de 55.000 de euro, respectiv 13.000 de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here