Sursa foto: stiridecluj.ro


Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a respins o eventuala candidatură la Primăria București, după ce el a fost măsurat de PNL în sondaje în Capitală. ”Nu se pune problema”, a declarat el pentru publicația Bihoreanul.

Bolojan, unul dintre liderii PNL cu cea mai bună imagine, a mai spus că nu a știut că PNL l-a inclus într-un sondaj care a măsurat sprijinul bucureștenilor pentru potențiali candidați liberali.

Conducerea centrală a PNL l-a testat pe Ilie Bolojan, preşedintele CJ Bihor, pentu funcţia de primar al Capitalei, potrivit News.ro. Sondajului INSCOP comandat de PNL arată că Bolojan este cotat la 22% intenţie de vot, la egalitate cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, deși liderul bihorean nu a avut nici o legătură cu administrația Capitalei.

Pe primul loc în sondaj se află fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, cu 34% intenţie de vot. Primarul general în funcţie, Nicuşor Dan, are 17% , în timp ce liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu este cotat la 11%.

Ilie Bolojan are o relație extrem de rece cu Klaus Iohannis, șeful de facto al PNL. Bolojan se numără printre puținii lideri liberali care i s-au opus fățiș lui Iohannis când acesta a încercat să-și impună la șefia partidului favoriți precum Alina Gorghiu, Florin Cîțu ori Cristian Bușoi.

Citește și: Clujenii de la Deltamed au intrat în lumea bună a Serviciilor 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here