UPDATE:

Robertei Opre îi sunt necesare 9-10 de zile de îngrijiri medicale, ca să se pună pe picioare, potrivit certificatului medico-legal care contribuie la încadrarea juridică a faptei.

Potrivit Noului Cod Penal, ”lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.

__________

Știrea inițială:

Tânăra cântăreață de muzică populară, Roberta Opre, împreună cu soțul ei Ionuț Miclăuș au ajuns la urgențe după ce au fost agresați de cinci luptări MMA, doi dintre ei fiind frații Prian – George Adrian și Tudor Mihai, ultimul fiind și polițist în Cluj. Incidentul s-a petrecut aseară pe Piezișă, în London Pub. 

george prian George Prian

tudor prian Tudor Prian

Roberta Opre împreună cu cu soțul ei Ionuț se aflau în localul London Pub de pe strada Piezișă. Cei doi au ieșit afară, iar când au intrat din nou în local, masa acestora era ocupată de cinci luptători MMA. Roberta susține că le-a explicat frumos acestora că masa a fost rezervată și lucrurile pe care aceștia sunt așezați (geanta, geacă) îi aparțin, moment în care au început amenințările din partea bărbaților: ”Voi știți de cine vă legați, fraierilor?”.

După o altă serie de amenințări și jigniri, Tudor Prian și George Prian i-au tras ușor spre ieșire din local pe cei doi tineri, iar Ionuț s-a ales cu un pumn. Afară, Tudor Prian care este și polițist, a continuat amenințările spunându-i lui Ionuț că-l va taxa și va plăti grav, iar George Prian a început să-l lovească pe acesta, provocându-i răni grave. Roberta Opre a fost amenințată cu moartea și s-a ales cu capul spart, după ce George Prian a lovit-o cu un pahar în cap, iar Tudor Prian i-a dat acesteia un pumn, tânăra rămânând inconștientă.

Cei doi tineri s-au prezentat la urgențe, fiind răniți foarte grav, iar cariera Robertei Opre va fi afectată, din cauza cicatricilor aceasta nu va putea fi prezentă la următoarele concerte.

Contactat telefonic, Tudor Prian a comunicat că nu poate face declarații cu privire la incident, urmând ca IPJ Cluj să trimită un comunicat de presă.

26648194_998550573643805_1782496129_n

roberta opre 2

14 COMENTARII

 1. Mari luptători, ce să zic! Au bătut o femeie.. Poliția ar trebui să se dezică urgent de astfel de specimene. Ăsta e interlop, nu polițist. Dosar penal pentru toate animalele astea.

 2. Daca voi ca si antrenori, iar unul dintre voi politist (care ai facut un juramant candva) practici asemenea activitati, atunci ma intreb oare elevii vostrii ce invata de la voi? Sper totusi sa nu fie adevarat, mai ales ca si copilul meu a trecut candva prin sala voastra…

 3. Inchisoare 30 de ani la derbedeii astia si ridicarea tuturor drepturilor!Golani de 2 bani care bat femei !
  Multi din asazisa politie nu au nimic in comun cu legea sunt doar niste infractori gen PRIAN CARE S-AU ACIUAT AICI SA SCAPE DE BRATUL LUNG AL LEGII!

 4. Inchisoare 30 de ani la derbedeii astia si ridicarea tuturor drepturilor!Golani de 2 bani care bat femei !
  Multi din asazisa politie nu au nimic in comun cu legea sunt doar niste infractori gen PRIAN CARE S-AU ACIUAT AICI SA SCAPE DE BRATUL LUNG AL LEGII!

 5. Dnu inspector sef. Dar politia unde a fost . Atunci cand o femeie era batuta cu bestialitate de acele animale. Ar trebui sa fie arestati pt asemenea fapte in minutul doi

 6. poate cititorii acestui articol(la fel si baietii de treaba care lasa comenturi) ar trebuii sa stie ca,DA datoria agentului Tudor Prian era accea de a interveni…deoarece in statutul politistului scrie clar ca politistul este si in timpul liber politist,iar in privinta meritelor lor ca si antrenori va spun din punctul de vedere a unui fost sportiv ca au niste merite deosebite in plus am fost de cateva ori la clubul LOndon si nu am vazut niste bestii de bodiguarzi ci niste tipi care isi fac treaba cum trebuie,asa ca va rog daca aveti varsta necesara sa va amintiti de anii 90-2011 cand exista bestialitate in strada…..oare nu va intrebati daca nu cumva Pitipoanca asta figuranta bazandu-se pe relatile ei cu domnul Sorin Nemes(patronul firmei de paza Scutul Negru)a provocat scandalul?

  • „DA datoria agentului Tudor Prian era accea de a interveni…”

   Să înțelegem că prietenul dvs. a intervenit: el este cel care a spart paharul în capul femeii (o femeie căsătorită, nu se descrie ca fiind „Pițipoancă”), sau unul din gașca de la masa lui?

   Tot omul normal, pricepe ce s-a petrecut acolo. De ce încercați să acoperiți astfel de mizerii – spiritul de gașca?

 7. Ma indoiesc serios ca lucrurile sau desfasurat cum sunt descrise in articol. Ii cunosc pe baietii astia de mai bine de 10 ani si nu am mai auzit nici macar odata sa fie implicati in asemenea mizerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here