UPDATE:

Criminalul tinerei din cartierul Gheorgheni, din noaptea de duminică spre luni, a fost prins la Suceava, în jurul orei 13.50. Poliția Cluj și-a făcut treaba ca la carte și pe baza informațiilor operative s-a reușit identificarea rapidă a celui bănuit de crimă. 

Mohamed Mustafa Mohamed are 28 de ani și este originar din Algeria, dar a urmat studiile în Suceava. El a comis crima în cursul nopții, iar apoi a fugit în Suceava, unde a fost prins rapid ca urmare a informațiilor precise colectate de Poliția Cluj, fiind urmărit pas cu pas și luat ca din oală de poliția din Suceava, potrivit stiridecluj.ro

Mohamed Iman Mustafa Mohamed este adus la Cluj si urmează să fie audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

_____________________________

Știrea inițială:

O crimă cumplită a avut loc la Cluj duminică noaptea spre luni, o tânără asistentă medicală fiind ucisă de iubitul gelos. Originară din Suceava, aceasta a fost înjunghiată în plină stradă de bărbat. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru o salva, fiindcă femeia pierduse prea mult sânge.

Femeia de 30 de ani ajunsese duminică seara cu autocarul de la Suceava la Cluj. Iubitul, tot sucevean, a înjunghiat-o mortal și a dispărut, fiind căutat acum în tot orașul. 

Femeia se întorsese cu autocarul de la Suceava și iubitul a așteptat-o la sosire și a ucis-o cu sânge rece. Pe telefonul fetei s-au găsit mesaje de amenințare cu moartea, de la iubit, relateaza Observatornews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here