UPDATE: În urma articolului publicat, am fost contactați de Adrian Rus care a dorit să facă câteva precizări cu privire la incident. Acesta susține că nu a intervenit în bătaie, nu a înjurat vreun polițist, ci din contră, a încercat să aplaneze scandalul.

”Noi am fost cei provocați și înjurați de către un băiat pe nume Bercheșan, înjurați de mamă. Râdea tot restaurantul de ce făcea el cu noi și mai ales cu Rareș Cândea. Ei au intrat și l-au lovit pe Rareș cu pumnul și după ne-au așteptat afară… Și afară a fost ce a fost, eu nu am lovit pe nimeni și i-am despărțit cât am putut. Rareș nu are nicio vină, oricine ar fi făcut la fel dacă ar fi primit atâtea injurii despre Club, familie și despre multe altele de la un om pe care eu nu îl cunoșteam”.

______________________________________________________________________

Deși evoluează în liga a lV de fotbal, mai mulți fotbaliști de la U Cluj, îmbătați probabil de rezultatele foarte bune pe care le au cu diverse comunale din județul Cluj, s-au pus pe chefuit și pe înjurat polițiști.

Surse din cadrul Poliției Cluj susțin că trei fotbaliști de la U Cluj, alături de fiul unui fost secretar de stat în Ministerul de Interne au fost implicați într-un scandal uriaș, care a avut loc în fața unui restaurant din campusul studențesc Hașdeu, din Cluj Napoca.

Scandalul a avut loc în cursul săptămânii trecute, protagoniști fiind fotbaliștii de la U Cluj, Ionuț C., Brian Lemac și Adi Rus, fiul fostului secretar de stat din Ministerul de Interne, Toma Rus, potrivit evz.ro.

Potrivit unor informații oficiale, scandalul a pornit în prima fază între un grup de studenți, colegi de cămin cu Ionuț C. și fotbaliști. Apoi, spun polițiștii studenții au ieșit afară din restaurant și i-au așteptat pe fotbaliști. Bătaia a continuat și în fața restaurantului, spun polițiștii. ”În cele din urmă, studenții au sunat la 112, la fața locului sosind, în scurt timp, Poliția. Ionuț C. locuiește într-un cămin studențesc”, spune o sursă oficială.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, fotbalistul Ionuț C. ar fi proferat injurii la adresa unei polițiste, fiind dus la secția de Poliție 6 din Cluj Napoca, unde a fost amendat cu 2.000 de lei. ”Scandalul a continuat și la secție, fotbalistul având treabă doar cu o polițistă, membră a patrulei de ordine publică”, mai spune o sursă oficială.

Carmen Jucan de la IPJ Cluj a confirmat incidentul precum și faptul că un bărbat de 21 de ani, din județul Mureș, a fost dus la Secția 6 de Poliție unde a fost amendat pentru tulburarea liniștii publice și proferarea de injurii la adresa polițiștilor.

 

Adrian Rus nu este la prima abatere de acest gen. La sfârșitul lunii mai, fiii lui Toma Rus, sunt acuzați că au sărit la bătaie în timpul unui meci de fotbal care a avut loc pe stadionul CFR Cluj din cartierul clujean Gruia.

Citește AICI despre cum au mai împărțit pumni băieții lui Toma Rus.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here