Sursa FOTO: Cluj24.ro

Ușa Primăriei Cluj-Napoca a intrat, miercuri, în reparații, după ce un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Aghireșu a incendiat-o weekendul trecut. Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 20,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe uşa de acces în Primăria municipiului şi pe treptele din faţa acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale. La scurt timp după sesizare, acesta a fost depistat şi imobilizat de poliţişti în zona centrală a oraşului şi a fost condus la unitatea de poliţie”, se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Bărbatul ar mai fi încercat să incendieze coşuri de gunoi din oraş şi ar fi fost internat de curând pentru consum de droguri şi tulburări de personalitate.

Citește și: Prim-procurorul Parchetului Militar Cluj, delegat la conducerea serviciului din DNA privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here