Momente penibile pentru USR, poreclit in unele cercuri, ”partidul clovnilor”. Printr-o postare pe o retea de socializare, partidul care, cel mai probabil, nu va depasi pragul de 5% la viitoarele alegeri, s-a apucat de cersit.

”In weekendul trecut, USR a asigurat corectitudinea votului la referendum cu peste 12.000 de delegati in sectiile de votare. A fost un efort urias de organizare, de la gasirea delegatilor si pana la dezvoltarea unui sistem informatic de monitorizare. La urmatoarele alegeri, vrem sa acoperim toate cele aproape 19.000 de sectii de votare ca sa ne asiguram ca procesul va fi corect si ca nu vor exista voturi multiple sau fraude la numaratoare. Ajuta-ne sa fim cat mai multi si cat mai bine organizati. Doneaza pentru USR! Cu doar 50 de lei poti sa te asiguri ca votul tau de la urmatoarele alegeri nu va fi furat. Investeste in viitorul Romaniei.” se arata in postarea celor de la USR.

Daca e sa gandim logic, sintagma folosita de asa spusii ‘clovni’ de la USR, starneste un oarecare dubiu! Ne putem intreba, legitim de altfel, cum pot ajuta  50 de lei la asa spusa stopare a furtului?! Intr-o alta ordine de idei, nu se cunoaste existenta vreunei fraude la procesele de vot din Romania, dar daca domnii au dovezi in acest sens, ar trebui de urgenta sesizate organele competente, in sens contrar, devenind partasi, scrie bzi.ro.

In incheiere, trebuie sa lamurim un subiect extrem de interesant. USR-ul este un partid politic, deci este deja subventiionat de catre STAT, adica tot noi!  Ca un exemplu, in luna iunie a acestui an USR a primit suma de  542.404 lei. Lumea ar trebui sa cunoasca toate dedesupturile si sa nu se lase manipulati atat de usor.

Demersul acestora este criticat in mediul online, multi romani acuzandu-i pe cei de la USR ca cersesc bani de la populatie pentru interese proprii.
Alexandru Costandachi: Postarea asta atrage foarte multi crestini cu un grad mare de retardism.
Viorel Ghent: Acum ne cer bani ca apoi sa ne vanda sufletul la paganii , niste papagali atata tot.
Clara Stanescu: U$R!!! parca erati un partid politic, nu ONG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here