Cea mai mare universitatea din România, UBB Cluj-Napoca, este gata să ia noi măsuri pentru ca studenţii să se poată întoarce la cursuri din toamnă. Rectorul Daniel David spune că cel mai probabil se va merge pe un sistem hibrid, în care studenţii vor merge la unele cursuri, iar la altele se va continua sistemul online. 

„Decizia finală va fi luată în Senat universităţii, în luna iulie. Pe partea de cursuri am putea merge pe sistem hibrid, online şi fizic, fiecare facultate are independenţă în decizie. La cămine, dacă pandemia va continua, discutăm serios de vaccinare. Să pornim cu ideea pozitivă. Noi vrem să gândim că pornim cu 7.200 de locuri în cămine. Vrem să mergem cu regimul clasic şi vom vedea ce trebuie să adaptăm. Pentru cursuri nu pot să cer impunerea de vaccin”, a spus David.  

Sursa: adev.ro/quc4mr

2 COMENTARII

  1. Poate inainte sa se ia o astfel de decizie se mai consulta si legislatie europeana….vezi REZOLUTIA 2361/2021 a Consiliului Europei, art.7.3.1,7.3.2, 7.3.4, ca sa nu mai fie discutii si hotarari atacabile in instanta cu sanse de reusita MARI!

    • Crezi că îl interesează ? Atâta timp cât el este șeful nu îl interesează ce se întâmplă și taie și spânzură ! Mie nu îmi vine să cred că a citit ce scrie in rezoluția 2361/2021 a Parlamentului European !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here