Magistraţii Curţii de Apel Cluj au menţinut decizia prin care afacerista Youness Amal Vanessa a fost obligată să achite antreprenorului Vell Construct SRL, dobânzi de circa 100.000 de euro, pentru restanţe la executarea blocurilor din Cluj, scrie muzicainstantelor.ro.

Investitoarea a reziliat în urmă cu aproape un deceniu contractul cu antreprenorul, într-un cartier de case din Cluj, într-o fază avansată de execuţie şi a fost obligată de instanţă recent, să achite preţul convenit, iar acum dobânda.

Youness Amal Vanessa e cunoscută pentru mai multe investiţii în domeniile medical şi imobiliar, dar şi pentru suspiciunea recentă de a fi primit mită pentru trafic de influenţă în dosarul licenţelor IT Microsoft.

”Respinge apelul declarat de apelanta Y.A.V. împotriva sentinţei civile a Tribunalului Specializat Cluj, pe care o păstrează în întregime. Respinge cererea intimatei de obligare la plata cheltuielilor de judecată în apel. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj.

Decizia Tribunalului Comercial Cluj din noiembrie 2018: ”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta S.C. V. C. S.R.L. societate în insolvenţă, prin administrator judiciar C. M. UV IPURL, în contradictoriu cu Y. A. V. Obligă pârâta să achite suma de 414.819 lei reprezentând dobânda legală penalizatoare aferentă sumei de 1.402.489 lei, calculată pentru perioada 06 noiembrie 2014-06 noiembrie 2017”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here