Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, declară că Miron Mitrea „a greşit” afirmând că el s-ar afla în spatele atacurilor lui Dan Diaconescu la adresa lui Sorin Oprescu, menţionând totodată că nu îl interesează partidul lui Diaconescu.

„Cred că unii colegi pot să spună că eu sunt în spatele domnului Voiculescu, în spatele domnului Vîntu, dar nu cred că astea sunt lucruri care stau în picioare. Nu mă preocupă şi nu mă interesează Dan Diaconescu, nu mă interesează partidul lui Dan Diaconescu, nu mă interesează atacurile lui Diaconescu la adresa lui Oprescu. De 18 ani, de când sunt în politică, am avut curajul să le spun tuturor în faţă ceea ce gândesc. Nu am nevoie să mă ascund în spatele nimănui. Când am avut să îi spun ceva lui Sorin Oprescu şi dacă o să mai am, am să îi spun direct, n-am nevoie sa transmit prin.. . Poate unii au fost învăţaţi cu asemenea jocuri şi au existat asemenea practici. E problema lor, pe mine nu mă interesează. Mă interesează ca PSD să câştige alegerile şi să scăpăm de această guvernare. E un lucru mai important. Lumea mă întreabă de ce nu îi dăm jos odată”, a spus Vanghelie, joi seară, într-o emisiune la Realitatea Tv.

Întrebat dacă vrea să candideze la Primăria Capitalei, Vanghelie a răspuns: „Nu. Eu o să candidez la Primăria Sectorului 5, pentru că alianţa USL l-a desemnat pe Sorin Oprescu şi cred că trebuie să câştigăm alegerile şi la Primăria Capitalei şi la toate primăriile” de sector.

Vanghelie a fost solicitat să precizeze dacă îl va susţine şi el pe Oprescu. „Îl voi susţine, pentru că mă interesează să avem primarul general şi o majoritate în Consiliul General încât să putem face un echilibru, în anumite momente chiar şi dacă primarul general greşeşte”.

Marian Vanghelie nu a vrut să dea mai multe detalii întrebat despre eventuale tensiuni între el şi Miron Mitrea, având în vedere acest atac. „Nu vreau să intru în detalii. Eu consider că este o gafă mare, ţinând cont de valoarea lui Mitrea şi de calitatea lui de politician. Miron Mitrea este un politician mare, de anvergură. Pur şi simplu cred că a greşit”, a menţionat el.

Vanghelie a mai spus că, atunci când a auzit de această declaraţie a lui Mitrea, a crezut că este o glumă şi că nici acum nu s-a lămurit.

Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru Bucureşti, Miron Mitrea, a afirmat, într-un interviu, că în spatele campaniei lansate împotriva acestuia de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, lider al Partidului Poporului, se află Marian Vanghelie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here