Fostul lider PSD Marian Vanghelie a declarat vineri seară la B1 Tv că în casa lui Gheorghe Dincă din Caracal s-ar afla peste 100 de morți, scrie flux24.ro.

„Să știți că acolo, în casă, sunt peste 100 de oameni morți. Să se sape bine în casă, sub betoane, și să se caute. Veți afla în perioada următoare cum și câți copii au fost trimiși la prostituție în străinătate. Este o implicare atât de mare. Cu cât se încearcă mușamalizarea acestui caz cu atât se vor afla mai multe aspecte. Lucrurile ar trebui să se desfășoare sub o altă formă. A fost declanșată această problemă într-un mod special pentru a pune mâna pe putere în această țară”,  a spus Marian Vanghelie.

„Vor ieși date exacte din ceea vă spun. Îmi miroase faptul că declanșarea acestei probleme este o altă fază de genul cum s-a întâmplat cu moartea copiilor de la discotecă. Dacă înțelegeți ce vreau să spun. Oamenii aceștia sunt dispuși să facă orice, să omoare copii pentru a pune mâna pe putere în țara asta. Și nu mă refer la clasa politică, ci mă refer la cei care au încercat să conducă clasa politică și au nenorocit-o”. a mai declarat Marian Vanghelie,

INTERVENȚIA TELEFONICĂ A LUI MARIAN VANGHELIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here