Toată lumea știe că Turdava este un oraș cucerit de romani, redenumit Potaissa, iar ulterior și-a recăpătat o denumire similară, Turda. Un oraș foarte important pentru România, chiar și pentru economia României. Iar cum economia României a fost condusă în diverse ipostaze de Varujan Vosganian, liberalul a pus pe prim loc toate orasele din Romania. Dar parca cel mai tare a fost impresionat de Potaissa si de felul cum samanta stramosilor romanilor s-a mentinut aici de-a lungul timpului. Si cum Varujan Vosganian este cunoscut pentru pasiunea sa pentru agricultura, el s-a hotarat sa planteze si el o samanta in Turdava. Orasul ar trebui sa se simta norocos ca samanta lui Varujan Vosganian a crescut, are acum cinci ani de zile, iar el trebuie sa o intretina periodic cu diverse sume forfetare pentru ca rata inflatiei sa nu afecteze prea mult piata nationala. Dar si asa, cine suntem noi sa-i judecam pe agricultorii tarii?

Nota: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

2 COMENTARII

  1. Este un ROMAN 100%, de fapt si numele spune tot despre originea lui. Eu ca Italian cu greu reusesc sa pronunt acest nume, deci cu ”originea latina” nu are nimic in comun.
    Multa sanatate domnului ministru Vosganian

  2. Hotganian ar trebui sa spuna de ce se ascunde sub fusta parlamentului , daca ar avea onoare, demnitate si cinste ar trebui sa renunte la imunitate si sa si le demonstreze in fata instantelor .. Altfel ramane HOTGANIAN,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here