Vasile Dîncu

Consiliul Executiv Național al PSD a decis azi prin vot numirea lui Vasile Dîncu ca președinte interimar al Consiliului Național al PSD. Fostul președinte interimar al CN, senatorul Ionuț Vulpescu, a fost votat tot azi ca președinte al Institutului de Studii Social-Democrate.

Ședința CExN al PSD nu a fost lipsită de disensiuni majore. Voci puternice de șefi de organizații din Muntenia, Oltenia și Moldova au contestat numirea acestuia și acuză legăturile lui cu ”Statul paralel”. I s-au reproșat mai ales declarațiile cu privire la performanțele electorale ale organizațiilor din Sud și din Moldova care nu prea ar conta per total.

El a fost sprijinit de de câțiva președinți de organizații din Ardeal care susțin că această parte a țării au nevoie de un om ca Vasile Dîncu.

Discuțiile în contradictoriu au durat timp îndelungat, iar ulterior totul a fost tranșat prin vot.

4 COMENTARII

  1. Nenea Dancu este si va ramane un anonim, cu numar de inmatriculare. Atat. Cate ‘fonctii” a avut? Ce a facut? Ce a ramas in urma lui ? Nimic. Cautati inregistrari/interviuri cu el pe youtube , concentrativa si spuneti daca ati ramas cu ceva, dupa doua -trei zile. A fost presedinte la studentii comunisti, UASCR, a fost in Parlament, a fost ministru, vice-prim-ministru…si? Nimic. Este sociolog si are o firma de sondare a opiniei publice. Cine sunt sponsorii? Ce legaturi exista intre acestia si fetitele nemaritate care lucreaza acolo? Marfa pentru gasca de PSD-ei. Club porno. Sa ne explice tovarasul Dancu de ce si-a luat amanta (Cristina Stihi) si a dus-o cu el la Bucuresti si a pus-o purtator de cuvant la Fondul Proprietatea . Fosta lui studenta, ulterior amanta, a fost dusa la Bucuresti sa-i frece cafeaua, in conditiile in care duduia , toata viata ei , pana prin 2004 a facut doar rubrici culturale de cacao la Radio Cluj. Nu a avut nici o tangenta cu privatizarea , cu economia, cu justitia. Din toti absolventii de drept sau economie, cei care aveau habar de ce se intampla acolo la Fondul proprietatea, nimeni nu a fost bun. La plecarea ei din functia de director-comunicare presa mentiona ca ” Vă dați seama? Aproape cinci ani în care (nu mi-e clar dacă din indicațiile superiorilor, din proprie intenție sau pur și simplu din cauza neprofesionalismului) a blocat cum a putut comunicarea dintre presă și o instituție de importanță națională cum este Fondul Proprietatea. Oricum, ea a coordonat unele dintre cele mai proaste strategii de PR și comunicare ale unei instituții de care m-am ocupat”. Sex pe paine. Ce interese avea tovarasul Dancu la FP? Cine l-a adus pe securistul tembel Coldea la Cluj? Cine il asteapta cu masina la aeroport, de fiecare data? Pana cand vei continua sa ne prostesti tovarase Dincu? Tu vei fi groparul PSD. Nu ai carisma, nu ai convins niciodata pe nimeni, nu ai facut nimic in viata ta, doar combinatii de rahat, comunisto-securiste. Pricepi tovarase? Im presa, inclusiv aici in Gazeta, am citit ca tu ai fost indrumator de licenta la un alt baiat de calibrul tau, Rosca Zasmencu , acum manager la Radio Cluj, pus de tine. Comisia de Etica a UBB a scris ca licenta acestuia este un plagiat grosolan , 100%, a schimbat doar titlul, cu contributia ta. Cu ce te lauzi Dancule, ce dracu te mana-n lupta. Tu nu ai oglinda acasa?

  2. Mia placut comentariul. am retinut expresia „Dancu – groparul PSD”. Sa nu facem valva, sa spunem ca Dancu este cel mai bun, salvatorul. Sa-i lasam dracului sa moara, mama lor de securisti….

  3. gavra si dancu (intentionat le-am scris numele cu litera mica, doar atat merita) au fost experti in cadane. Ei intermediau multe angajari la institutiile centrale si locale. In perioada lui Nastase, tov. Dancu ducea zeci, sute de studente de la sociologie si de la comunicare sa faca practica la Guvern si ministere… si ce mai chefuri se faceau cu fetitele de la Cluj. Unele au primit locuri de munca bine platite dar, au trecut anii si au ramas nemaritate, necurtate de nimeni. Oare de ce?. Asta se numeste prostitutie tovarasi. Dragnea era pedofil, cauta doar puicute tinere. Cam toti PSD-istii fac la fel. Cred ca au invatat de la tov Putin care a divortat si s-a recasatorit cu o pustoaica.

  4. Eu i-as rade mustata. Cand vorbeste, parca ar avea prune in gura si vorbeste la misto (in bascalie). Suntem consateni si provine dintr-o familie de nimic, de comunisti care au batut taranii la colectivizare. Lui ii este rusine sa mai vina pe acasa? Are si motive. Sa nu mai vina pe la Runcu Salvei, judetul Bistrita Nasaud. Badea Vasile a fost omul cu colectivizarea fortata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here