Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, scrie Mediafax, citând surse din partid. Dîncu este asimptomatic şi s-a izolat acasă.

„Vasile (Dîncu – n.r.) a primit ieri (luni – n.r.) testul şi este confirmat pozitiv. Nu se simte rău, adică este asimptomatic. S-a izolat acasă”, au declarat surse din conducerea PSD pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, preşedintele Consiliului Naţional al PSD nu a mai fost la sediul central al partidului de marţea trecută, când a participat la prezentarea programului de guvernare.

1 COMENTARIU

  1. Cica „s-a izolat acasa”… la care casa? Are case unde vor muschii lui, numa-i in Cluj are vreo patru (pe care le stiu eu), are in Bucuresti un apartament de lux, are la Budapesta, la Viena. Unde nu are? Zice ca va fi liderul partidului social democrat…deci al saracilor. Pai este corect ca un partid cu politici de stanga, sa fie condus de multimilionari in euro, care toata viata au fost bugetari, ca tovarasul Dancu? Gagiul, facut la apelul bocancilor „profesor HOROR cauza” , fara a avea vreo contributie la sociologie, pe plan national sau international, are multe pacate de dus, trebuia sa treaca virusul si pe la el. Bine ar fi bine sa nu-i ocoleasca nici pe „pretini” Coldea, Dragnea, Ciolacu etc, sa lucreze putin la cerebelul lor, ca tare-i dereglat. Nebunii acestia cred ca le-a dat Base, toata Romania doar lor, in „propetate”. Mai golanilor va veni ziua in care veti da socoteala. Hai sictir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here