Parlamentarul de Cluj, Vasile Dîncu, a afirmat într-o emisiune la Digi24 că dacă s-ar grăbi să voteze moțiunea de cenzură, ar însemna să ajute actuala guvernare să revină la „formula care le convine lor”.

„De ce să-l dăm noi jos pe Cîțu? Să le facem proiectul celor de la USR PLUS, să ajutăm la revenirea proiectului guvernamental USR PLUS – PNL? De ce să fie folosit PSD ca ciocan cu care unii își dau altora în cap? Dacă noi ne-am grăbi să votăm cum vor ei în privința moțiunii de cenzură, ar însemna să-i ajutăm să revină în formula care le convine lor. (…) Adică ne cer nouă să le facem proiectul guvernamental, de ce să le facă PSD calculele? Vă spun sincer, Cîțu este pentru PSD un foarte bun agent electoral. El oricum e terminat. Fie că ajunge președintele PNL, fie că nu ajunge, nu-l va mai vota nimeni. Sunt calcule strategice pentru PSD și ei ne dau muniția”, a comentat Dîncu.

Citește și: Parlamentarii de Cluj se scaldă în averi impresionante: terenuri, vile, mașini de lux și conturi bancare de milioane de lei!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here