Președintele Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, susține că Diana Șoșoacă este politicianul în care românii au cea mai mar încredere. Sociologul mai subliniază că aceasta va fi folosită pentru extinderea unui alt partid.

„Dragi prieteni care mai trageți cu ochii la sondaje, o prăjitură de weekend vreau să vă ofer.

Nu cred ca ați văzut vreodată un politician atât de promovat de televiziuni ca și senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă. Și nici așa o creștere de Făt-Frumos în notorietate și încredere. Chiar mă mir cum de nu au observat și promovat personajul vreun sociolog național. Vă dau o comparație cu Premierul României, ca să nu fac vreo impietate comparând cu măririle politicii noastre. La încredere ‘foarte multă’ bate pe toată lumea.

Ce ziceți, cine o va folosi în scurt timp pentru creșterea mușchilor unui partid mai micuț, dar drăguț?”, a scris Dîncu pe Facebook.

Președintele Consiliului Național PSD a postat și un grafic dintr-un sondaj IRES în care senatoarea este peste premierul Florin Cîțu la încredere.

1 COMENTARIU

  1. Transhumanța profesiilor lipsite de meserii din CV-uri teoretic universitare, mută anatema pe avocați aplicați pe logica juridică și argumentare, necunoscute purtătorilor de plase uneori cu bani spălați în Sălăuța și uscați în Toscana sau aici aproape în Seychelles ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here