Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a declarat că are în vedere mai multe proiecte de acte normative care să oprească valul de demisii din Armată şi Poliţie prin majorarea pesnsiilor și salariilor.

Anunţul ministrului PSD i-a luat prin surprindere chiar şi pe colegii de partid, în condiţiile în care Guvernul s-a angajat să facă o reformă a pensiilor speciale, iar social-democraţii discută despre eliminarea sau impozitarea pensiilor.

Vasile Dîncu deplânge soarta militarilor arătând că este trist, în fiecare seară, când trebuie să semneze demisii din sistemul militar.

Prin urmare, ministrul a vorbit despre necesitatea îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă ale militarilor şi le-a cerut colegilor săi din PSD susţinere pentru creşterea veniturilor şi pensiilor militarilor.

Ministrul a anunţat că a pregătit deja un proiect pentru creşterea veniturilor militarilor, precum şi compensarea unor ore, măsuri care să intre în vigoare la jumătatea acestui an.

Pe plan politic, ministrul PSD al Apărării se bazează pe sprijinul premierului Nicolae Ciucă, şi el militar la rândul său.

Sursa: antena3.ro

Citește și: Daniel Don a câștigat procesul intentat statului român la CEDO

2 COMENTARII

  1. Ce face individu asta e o batjocura la adresa romanului care munceste o viata intreaga si nu freaca menta pana la 45 de ani sa ia o pensie speciala

  2. Aloo pensii speciale sunt la MAGISTRATI..mai pune mana si informeaza-te….iar aia cu 45 de ani este o dezinformare obosita cau care vau intoxicat liberalii……Vezi ca este razbpi la granita..si cu cine vrei sa apere tara cu TINE???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here